Bestel jouw tote bag of hoodie

Word een Dordtse held en steun ons met de aankoop van onze toffe hoodies en tote bags! Elke aankoop zien wij als een donatie en draagt bij aan een mooier Dordrecht. Laat zien dat je een Dordtse held bent! 

Bestel nu

€ 25,00
€ 25,00
€ 10,00
Totaal: € -

Gegevens

* verplichte velden

Let op: Wij bezorgen alleen in Dordrecht, overige bestellingen dienen bij ons bezoekadres opgehaald te worden.

Extra donatie (optioneel)

Totaal: € -

Bezorging en verzending
Dordtse Helden bezorgt alleen in Dordrecht. We verzenden de bestelling niet per post. Woon je buiten Dordrecht, maar wil je toch een bestelling doen? Dan nemen wij na het plaatsen van de bestelling contact met je op voor het maken van een afspraak om de bestelling in Dordrecht te komen ophalen.

Levertijd
Woon je in Dordrecht? Dan kun je de bestelling thuis verwachten binnen 10 werkdagen. Kom je de bestelling ophalen, omdat je buiten Dordrecht woont? Dan kun je erop rekenen dat je binnen 10 werkdagen langs kunt komen om de bestelling op te halen.

Bezorgkosten
We brengen voor het bezorgen in Dordrecht geen kosten in rekening.

Annulering en wijziging
Heb je een bestelling geplaatst, maar wil je deze annuleren of wijzigen? Dat kan tot twee dagen na het plaatsen van de bestelling. Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Retournering
Producten kunnen niet worden geretourneerd.

Met jouw bestelling draag je bij aan onze missie: een Dordtse samenleving creëren waarin mensen meer naar elkaar omzien. Daar maken we ons hard voor! Dat doen we op de volgende manieren:

  • We brengen jongeren van 14-30 jaar samen en creëren een veilige en uitdagende omgeving, waar ze tot ontwikkeling komen. Samen zetten we ons in voor een socialer en inclusiever Dordrecht.
  • We zijn de schakel tussen de jonge vrijwilligers en mensen die ergens hulp bij nodig hebben. Samen maken we het verschil! 
  • Wij staan klaar voor mensen in een kwetsbare situatie die hulp of aandacht goed kunnen gebruiken, maar dat in hun omgeving niet kunnen vinden. Iedereen verdiend het om erbij te horen!