Help als partner

Word een Dordtse Held door met ons samen te werken. We bundelen graag de krachten met lokale partners die onze visie delen. Om samen voor maatschappelijke impact te zorgen. Help je mee?

Word een partner van Dordtse Helden

Heeft jouw organisatie behoefte aan jonge vrijwilligers of heb je juist veel jongeren in de organisatie die potentiële Dordtse helden zijn? Partner worden of meer weten over ons als samenwerkingspartner? Neem contact op.

Contact

Onze partners

www.kansfonds.nl

Een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar, zodat kwetsbare mensen niet buitengesloten raken. Daar staat Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds zo’n 600 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van betrokken mensen die iets willen doen voor de kwetsbaren in hun omgeving.

www.oranjefonds.nl

Het oranje fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden ze een nieuwe plek in de maatschappij. Dit zorgt voor een hoger social welbevinden. Als we er allemaal voor elkaar zijn staat niemand er alleen voor.

www.vsbfonds.nl

Tekst ontbreekt nog

www.amega.nl

Amega Groep steunt het werk van Dordtse Helden met een financiële donatie. Daarnaast stelt het bedrijf vervoer ter beschikking als er een verhuizing plaats moet vinden of als er een leuk uitje georganiseerd wordt voor een doelgroep. Werknemers van Amega konden zich via Dordtse Helden in coronatijd in te zetten als belmaatje. Ook stelt Amega het op prijs dat zij hun werknemers en oud-werknemers kunnen wijzen op onze organisatie, wanneer vrijwillige inzet in de thuissituatie nodig is.

www.holtburgh.nl

Holtburgh steunt het werk van Dordtse Helden met een financiële donatie. Daarnaast stelt het bedrijf vervoer ter beschikking als er een verhuizing plaats moet vinden of als er een leuk uitje georganiseerd wordt voor een doelgroep. Werknemers van Holtburgh konden zich via Dordtse Helden in coronatijd in te zetten als belmaatje. Ook stelt Holtburgh het op prijs dat zij hun werknemers en oud-werknemers kunnen wijzen op onze organisatie, wanneer vrijwillige inzet in de thuissituatie nodig is.

Dordtse Helden op LinkedIn