Help als partner

Word een Dordtse Held door met ons samen te werken. We bundelen graag de krachten met lokale partners die onze visie delen. Om samen voor maatschappelijke impact te zorgen. Help je mee?

Word een partner van Dordtse Helden

Heeft jouw organisatie behoefte aan jonge vrijwilligers of heb je juist veel jongeren in de organisatie die potentiële Dordtse helden zijn? Partner worden of meer weten over ons als samenwerkingspartner? Neem contact op.

Contact

Onze partners

www.vsbfonds.nl

VSBfonds steunt iedereen die actief mee wil doen in onze samenleving. Door sociale en culturele projecten die actief burgerschap versterken te steunen, dragen wij bij aan zelfredzaamheid en samenredzaamheid in Nederland.

www.haella.nl

De Haëlla Stichting steunt wereldwijde, kleinschalige initiatieven, waarvan de doelgroep direct profijt heeft en waarbij vrijwilligers betrokken zijn.

www.rcoak.nl

Stichting RCOAK steunt initiatieven en projecten die de kwaliteit van leven van ouderen bevorderen.

www.knr.nl

De Konfederatie Nederlandse Religieuzen (KNR) steunt het maatjesproject van Dordtse Helden met een solidariteitsbijdrage van de gezamenlijke religieuzen in Nederland via KNR – Projecten in Nederland.

www.arsdonandi.nl

Ars Donandi is een koepelstichting voor fondsen op naam die uitvoering geeft aan de doelen van de fondsen. Via Ars Donandi heeft Dordtse Helden een donatie ontvangen voor het maatjesproject van de Russell-ter Brugge Stichting.

www.maagdenhuis.nl

Stichting Het R.C. Maagdenhuis ondersteunt maatschappelijke projecten gericht op sociale activering van (kwetsbare) jongeren en ouderen.

www.amega.nl

Amega Groep steunt het werk van Dordtse Helden met een financiële donatie. Daarnaast stelt het bedrijf vervoer ter beschikking als er een verhuizing plaats moet vinden of als er een leuk uitje georganiseerd wordt voor een doelgroep. Werknemers van Amega konden zich via Dordtse Helden in coronatijd in te zetten als belmaatje. Ook stelt Amega het op prijs dat zij hun werknemers en oud-werknemers kunnen wijzen op onze organisatie, wanneer vrijwillige inzet in de thuissituatie nodig is.

www.oranjefonds.nl

Het Oranje Fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden ze een nieuwe plek in de maatschappij. Dit zorgt voor een hoger social welbevinden. Als we er allemaal voor elkaar zijn staat niemand er alleen voor.

www.kansfonds.nl

Een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar, zodat kwetsbare mensen niet buitengesloten raken. Daar staat Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds zo’n 600 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van betrokken mensen die iets willen doen voor de kwetsbaren in hun omgeving.

Dordtse Helden op LinkedIn