Help als donateur

Word een Dordtse Held door financieel te doneren. In Dordrecht voelt 49 procent van de inwoners zich eenzaam. 13 procent(!) voelt zich ernstig tot zeer ernstig eenzaam. Ze hebben jouw hulp hard nodig. Help jij ons om er voor deze mensen te kunnen zijn? Dat kan met een financiële gift.

Doneer nu

Via onderstaand formulier kun je een donatie overmaken.

* verplichte velden

Totaal € -

Wil je een gift overmaken via internetbankieren? Dat kan naar IBAN rekeningnummer: NL32 RABO 0335 3741 66. Vul bij de omschrijving of het betalingskenmerk je naam en adres in, zodat wij weten van wie de donatie komt en je kunnen weten of de gift goed is aangekomen. Giften aan Dordtse Helden zijn aftrekbaar, RSIN: 859292174.

Hartelijk dank alvast,
Team Dordtse Helden

Met jouw donatie draag je bij aan onze missie: een Dordtse samenleving creëren waarin mensen meer naar elkaar omzien. Daar maken we ons hard voor! Dat doen we op de volgende manieren:

  • We brengen jongeren van 14-30 jaar samen en creëren een veilige en uitdagende omgeving, waar ze tot ontwikkeling komen. Samen zetten we ons in voor een socialer en inclusiever Dordrecht.
  • We zijn de schakel tussen de jonge vrijwilligers en mensen die ergens hulp bij nodig hebben. Samen maken we het verschil! 
  • Wij staan klaar voor mensen in een kwetsbare situatie die hulp of aandacht goed kunnen gebruiken, maar dat in hun omgeving niet kunnen vinden. Iedereen verdiend het om erbij te horen!

Wij van Dordtse Helden gebruiken jouw persoonsgegevens om je te informeren over onze activiteiten, diensten en producten. Meer info vind je in ons cookie & privacybeleid.

Dordtse Helden op LinkedIn